NYE DRAKTER: Katusha-Alpecin presenterte sine nye drakter fredag. FOTO: Katusha-Alpecin.

Nye drakter for Katusha-Alpecin

Knut Andreas Lone
Tips meg @knut_lone

Publisert 8.12.18 17:19

Del på    

To ringrever inn i støtteapparatet.

(procycling.no): Fredag ble Katusha-Alpecin anno 2019 presentert på hovedkvarteret til sykkelsponsoren Canyon, i Koblenz, Tyskland.

I 2019 går laget bort fra sin røde og hvite overdeler, og erstatter den med en babyblå farge, prydet med en rød, Alpecin-logo på brystet.

Zabel inn i trenerteamet

I tillegg til seks nye ryttere i stallen gjør laget også endringer blant støtteapparatet. Rick Zabel er allerede i rytterstallen, men nå havner også far Erik på lagets lønningslister.

Den tidligere storspurteren har de seneste årene jobbet for Canyon, og stått for oppfølgingen av World Tour-lagene de sponser, altså Katusha-Alpecin og Movistar.

Nå går han inn i Katusha som performance manager, i en ny avdeling opprettet i laget, hvor han vil ha en lignende rolle. Han vil blant annet ha ansvar for utstyr og samarbeidet opp mot sponsorene, samtidig som han har mye erfaring og råd, som han kan bidra med opp mot rytterne.

– Hovedmålet vårt i prestasjonsavdelingen er å støtte rytterne og hjelpe de å gjøre det bedre. De forstår at de må jobbe hardere for å oppnå resultatene de vet er oppnåelige, forteller.

Samtidig går også Dirk Demol inn blant sportsdirektørene i laget. Belgieren vant Paris-Roubaix i 1988 og har siden karrierestopp i 1995 jobbet for flere lag, og siden 2014 for Trek-Segafredo.

Katusha-Alpecin i 2019:

Enrico Battaglin, Jenthe Biermans, Ian Boswell, Steff Cras, Jens Debusschere, Alex Dowsett, Matteo Fabbro, José Gonçalves, Ruben Guerreiro, Nathan Haas, Marco Haller, Reto Hollenstein, Marcel Kittel, Pavel Kochetkov, Viacheslav Kuznetsov, Daniel Navarro, Nils Politt, Simon Špilak, Dmitry Strakhov, Mads Würtz Schmidt, Willie Smit, Harry Tanfield, Rick Zabel og Ilnur Zakarin

Tagget med: ,

Les også disse