NYTT NAVN: Sindre Lunkes lag får nytt navn fra 2017. FOTO: Team Giant-Alpecin/Cor Vos © 2016

Ny navnesponsor for Giant-Alpecin

Magnus Drivenes
Tips meg @magnusdrivenes

Publisert 11.07.16 15:09

Del på    

Reiseoperatør går inn i det tyske laget.

Mandag ble det klart at Subweb går inn som navnesponsor i laget til Sindre Lunke, Team Giant-Alpecin. Dette offentliggjorde laget på et live-sendt pressetreff i Andorra i forbindelse med hviledagen i Tour de France.

Partnerskapet strekker seg over tre år, og fra 1.januar 2017 vil laget konkurrere med Sunweb som hovednavn. Sunweb har samarbeidet med Giant-Alpecin siden 2015, og har sett på partnerskapet som så fruktbart at de ønsker å gå inn med enda mer midler.

Sunweb er et reiseselskap som selger pakkereiser på nett i Nederland, Belgia, Tyskland, Storbritannia, Sverige, Danmark og Frankrike.

– En felles drøm

Giant-Alpecin skriver på sine hjemmesider at samarbeidet med Sunweb handler om mer enn bare business. Det handler også om å oppnå en felles drøm. Laget skal starte et utviklingsprogram i verdensklasse, for å bygge den neste generasjonen av stjerner i Tyskland.

Iwan Spekenbrink, som er sjef i Giant-Alpecin har dette å si om samarbeidet:

– Vi er ekstremt stolte av å samarbeide med Sunweb. Vi tror dette partnerskapet er blant de beste i sykkelsporten, og vi deler felles drømmer og ambisjoner. De støtter oss 100 prosent, og er ikke bare opptatt av antall seire. Som en ekte partner er de også villige til å investere i fremtiden, for å at vi skal nå toppen.

 

Tagget med: ,

Les også disse