Prøv Procycling Pluss idag

TATT UT TIL VM: En flott sesong ble belønnet med VM-deltagelse for kontinentalrytteren Carl Fredrik Hagen. FOTO: Justin Setterfield/Getty Images

Norsk trio bekreftet til Dauphiné

Simon Zetlitz Nessler
Tips meg @tastasol

Publisert 6.06.19 15:08

Del på    

LANDSLAGSKAMERATER: Tre av de seks rytterne fra fjorårets VM-lag er allerede bekreftet til startlista i Critérium du Dauphiné og med Carl Fredrik Hagen vil fire av dem være på startstreken.

Edvald Boasson Hagen, Odd Christian Eiking og Vegard Stake Laengen skal alle kjøre Critérium du Dauphiné. Det har blitt bekreftet av rytternes respektive lag i løpet av torsdag ettermiddag.

Boasson Hagens Dimension Data kommer uten flere av sine største stjerner og Boasson Hagen vil dermed trolig få en lederrolle på de mindre kuperte etappene.

Wanty-Gobert stiller med et tilnærmet toppet lag, hvor Eiking stiller opp sammen med lagets sammenlagthåp Guillaume Martin.

UAE Team Emirates kommer også til rittet med et håp om et godt resultat i sammendraget. Stake Laengen vil dermed være en sentral hjelper rundt irske Daniel Martin.

Det er også ventet at Carl Fredrik Hagen er med på Lotto Soudals lag til det franske rittet, mens Sven Erik Bystrøm og Alexander Kristoff skal kjøre Tour de Suisse.

Boasson Hagen er allerede så godt som klar for Tour de France, men for både Eiking og Stake Laengen kan sterke prestasjoner være utslagsgivende for deres sjanser til å være blant lagets åtte ryttere som får sjansen i Tour de France.

Tagget med: , , ,

Les også disse