FOTO: Michael Steele/Getty Images

– Nibali forhandler med flere lag

Espen J. Lee
Tips meg @espenjlee

Publisert 7.01.19 19:35

Del på    

Italieneren vekker interesse hos Bahrains WorldTour-konkurrenter.

(procycling.no): Ved slutten av 2019-sesongen utløper Vincenzo Nibalis kontrakt med Bahrain-Merida. 

Ifølge den italienske sportsavisen La Gazzetta dello Sport er både Trek-Segafredo og UAE Team Emirates interessert i å signere den 34 år gamle mesteren.

Bahrain-Merida har foreløpig utsatt kontraktsforhandlingene med den tidligere Tour de France-vinneren mens en ny samarbeidsavtale med bilprodusenten McLaren fremforhandles. 

Ifølge La Gazzetta skulle forhandlingene med Nibali gjenopptas i Milano mandag, men avisen mener også å vite at han møtte med representanter fra Trek-Segafredo også.

Nibali som begeistret den italienske fansen med sin seier i Milano-Sanremo forrige sesong, har altså også vekket interesse hos Alexander Kristoffs lag, UAE Team Emirates.

Lagets forhenværende sjef, Beppe Saronni, sier interessen fra Trek Segafredo ikke er overraskende og bekrefter samtidig at UAE følger rytteren nøye.

– Segafredo er sponsoren som er mest interessert i Nibali, og det er bare naturlig ettersom begge parter er italienske, og de var faktisk tett på å bli enige om en avtale tidligere i år, sier Saronni til La Gazzetta.

– Hvem er vel ikke interessert i å ha Vincenzo på sitt lag. Han er meget interessant for oss også. Det har vært kontakt og forskjellige tilbud.

Tagget med:

Les også disse