Foto: Tim de Waele (©TDWSport.com)

Movistars sammenlagtleder sendt til sykehus

Procycling
Tips meg

Publisert 19.01.17 10:35

Del på    

Izagirre beholdt topplassering tross fall.

Det var innenfor de siste tre kilometerne på 3.etappe av Tour Down Under at Gorka Izagirre krasjet hardt. Sammen med en rekke andre ryttere gikk baskeren hos Movistar i bakken og reiste seg med synlige skader flere steder på kroppen.

En forslått og oppskrapet Izagirre maktet å fullføre etappen, og beholdt dermed sin 2.plass sammenlagt, ettersom fallet var innenfor den nøytraliserte trekilometersgrensen. Men Movistar-rytteren, som klatret godt på 2. etappe til Paracombe, så preget ut da han krysset målstreken og ble etter hvert fraktet til sykehus.

– (Gorka) hadde skrubbsår og var forslått over hele kroppen, for det mest på venstre siden av ryggen. Hjelmen tok også en del av støyten, skriver Movistar i en pressemelding om sin rytter som ligger bare 20 sekunder bak sammenlagtleder Richie Porte (BMC).

– Gorka fikk behandling av ambulansepersonell på stedet og ble fraktet til en medisinsk senter i nærheter, for å utelukke store skader.

Fire etapper gjenstår av årets Tour Down Under, blant annet den krevende og potensielt avgjørende etappen til Willunga Hill.

Tagget med: , , ,

Les også disse