Photo by Tim de Waele/Getty Images)

Mohoric vant i Italia

Simon Zetlitz Nessler
Tips meg @tastasol

Publisert 4.03.18 17:40

Del på    

Suste fra de andre i utforkjøringen ned mot mål.

Etter å ha kjørt inn til en ellevteplass i lørdagens brutale Strade Bianche, var Matej Mohoric én av få ryttere som også kjørte ritt søndag. I GP Industria & Artigianato var han i en gruppe på rundt 25 ryttere som rundet toppen av San Baronto.

I den fem kilometer lange utforkjøringen ned mot Larciano satt sloveneren full fart. Mens mange tenker på Peter Sagan som mannen som startet trenden med å ligge nede på ramma i utforkjøringene, er det Mohoric som først gjorde seg kjent ved å bruke teknikken på vei mot VM-gullet i U23-klassen i Firenze i 2013.

Nede i bunn av utforkjøringen var Mohoric alene i tet, og selv om Marco Canola gjorde et iherdig forsøk på å komme seg opp til 23-åringen, holdt Mohoric unna helt til mål. Dermed kunne han juble for sin første seier i etter at han gikk til Bahrain-Merida før årets sesong.

PS! Mohoric måtte for øvrig se seg slått i den meget uoffisielle konkurransen om å ha lavest plassiffer i kombinasjonen Strade Bianche og GP Industria. Lagkameraten Giovanni Visconti kjørte nemlig inn til en femteplass lørdag og en sjetteplass søndag, og endte dermed opp med elleve som kombinert plassiffer, én mindre enn Mohoric.

Daniel Hoelgaard var den eneste norske deltakeren i rittet, men han fullførte ikke.

Tagget med: ,

Les også disse