KEISERENS NYE KLÆR: Alexander Kristoff, sammen med sine nye lagkamerater, i sin nye drakt. FOTO: UAE Team Emirates

Kristoff viser frem sine nye farger

Knut Andreas Lone
Tips meg @knut_lone

Publisert 2.01.18 12:24

Del på    

Se bilder av den nye drakten her!

(procycling.no): Tradisjonen tro strømmer det på med bilder av ryttere som endelig kan posere i sine nye drakter på de første dagene av det nye året. Det er vanlig at rytterne respekterer sine gamle kontrakter, som løper til 31. desember, og representerer sine gamle lag og sponsorer på en god måte. Marcel Kittel var imidlertid å se i sin nye Katusha-Alpecin-drakt i starten av desember, etter å ha fått spesiell tillatelse av Quick-Step-sjef Patrick Lefevre.

Alexander Kristoff og Sven Erik Bystrøm kunne i går endelig vise frem sine nye UAE Team Emirates-drakter. Laget fra de forente arabiske emirater har ikke gjort noen dramatiske endringer på fjorårets design. Kristoff har såklart en unik europamester-trøye, etter han vant EM i Herning i august.

(artikkelen fortsetter under)

STJERNER: Kristoff poserer sammen med lagets to andre stjerner, Dan Martin og Fabio Aru. FOTO: UAE Team Emirates

Lagets design på Fabio Arus italienske mestertrøye har imidlertid høstet stor kritikk på sosiale medier, for sitt beskjedne utseende og likhet til lagets farger. Det har fått laget til å trekke tilbake drakten, for å gjøre trikoloren mer synlig.

Quick-Step Floors har på sin side gått for en langt mer populær variant. Hos den ecuadorianske mesteren Jhonatan Narvaez dekker landets farger hele drakten.

(artikkelen fortsetter under)

POPULÆRT: Den heldekkende trikoloren er et svært populært (og synlig) valg blant sykkelfansen. Her den ecuadorianske mesteren Jhonatan Narvaez. FOTO: Sigfrid Eggers

I galleriet under kan du se flere bilder av norske ryttere i sine nye drakter.

Tagget med: , , , , , ,

Les også disse