GARANTERER FOR STARTFELTET: Jumbo-Visma og et titalls andre WorldTour-lag er medlemmer av Velon, noe som gi Tour of Norway et godt startfelt i 2020 også. FOTO: David Ramos/Getty Images

Kristoff tre i sesongåpningen

Knut Andreas Lone
Tips meg @knut_lone

Publisert 5.02.20 16:11

Del på    

Groenewegen utnyttet strålende Quick-Step-opptrekk.

(procycling.no): Alexander Kristoff satt godt med i finalen av den første etappen av Volta a la Comunitat Valenciana. Deceuninck – Quick-Step dominerte de siste kilometerne med et solid opptrekk for Fabio Jakobsen, mens Kristoff satt klistret på den unge nederlenderens hjul.

ANNONSE: Følg sesongen på Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!

Med 200 meter til mål gikk Jakobsen til og hadde klar bane mot målstreken. Kristoff fulgte på, men hadde ikke farten til å gå rundt Quick-Step-rytteren. Det så ut til å gå mot seier for Jakobsen, men Dylan Groenewegen kom i stor fart bakfra.

Jumbo-Visma-rytteren startet spurten fra rundt 10. posisjon og forserte raskt ute til høyre i veibanen. På de siste meterne hadde han klart størst fart og passerte Jakobsen, og kunne innkassere sesongens første seier.

– Det var mange rundkjøringer og en veldig hektisk avslutning, men laget gjorde en veldig god jobb. Alle var friske og alle hadde lyst til å starte med seier. Dagens spurt var veldig fin for meg med en liten motbakke før mål. Jeg er veldig fornøyd, sier Groenewegen i seiersintervjuet.

LES OGSÅ: Knallstart for UAE-laget: – Slike resultater inspirerer andre igjen

Tagget med: , ,

Les også disse