SLUTTER: Stig Kristiansen er ferdig som norsk landslagssjef. Fortsetter som sportsdirektør i norske Uno-X Development Team. Foto: Tore Meek / NTB scanpix

Kristiansen slutter som landslagssjef

Espen J. Lee
Tips meg @espenjlee

Publisert 9.10.17 13:03

Del på    

Begynner som sportsdirektør i norsk lag.

(procycling.no): Drøye to uker etter VM på hjemmebane i Bergen slutter Stig Kristiansen som landslagssjef i Norges Cykleforbund (NCF). Som procycling.no skrev under mesterskapet vil Kristiansen tre inn som sportsdirektør hos Uno-X Development Team.

– Jeg har hatt en utrolig fin tid med mange store sportslige utfordringer i NCF, og tatt mye lærdom av å jobbe med dyktige kollegaer. Jeg ser selvfølgelig tilbake på de store sportslige høydepunktene med de gode U23-prestasjonene og årets gull og sølv til Alexander Kristoff i henholdsvis EM og VM. Det har vært verdifullt å bli kjent med noen av Norges fremste idrettsutøvere, og dette er vennskap jeg tar med meg videre, sier Kristiansen i en pressemelding.

Generalsekretær i NCF Rune Midthaug er full av lovord om Kristiansen om har hatt rollen som landslagssjef i fem år.

– Han har vært sterkt delaktig i de gode resultatene våre landslag har opplevd de siste årene. I tillegg har han med sin spisskompetanse rundt trening vært med å løfte vår sportslige avdeling til et nytt nivå, sier Midthaug.

NCF melder samtidig er i full gang med å vurdere ulike modeller for organisering av sportsavdelingen i årene fremover.

– Vi vil bruke tiden fremover for å vurdere ulike modeller for hvordan vår sportslige avdeling skal organiseres, sier Midthaug.

Tagget med: ,

Les også disse