BLIR TIL SAMME LAG: Israel Cycling Academy tar over lisensen til Katusha-Alpecin. Foto: Tim de Waele/Getty Images

Israel Cycling Academy tar over lisensen til Katusha

Simon Zetlitz Nessler
Tips meg @tastasol

Publisert 2.10.19 18:42

Del på    

Det israelske laget vil dermed bli en del av WorldTouren.

(procycling.no): Det skriver Israel Cycling Academy selv i en pressemelding.

Ifølge avtalen vil det israelske laget altså kjøre i WorldTouren med den eksisterende WorldTour-lisensen til Katusha, som skal fornyes med tre år, så lenge avtalen godkjennes av UCI. 

Laget vil ha drakter i de blåe og hvite fargene til Israel Cycling Academy, med Katusha-logoer.

– Vi har flere nye ryttere, inkludert noen fra det nåværende Katusha-laget som vil bli med over. Jeg lover at vi vil gjøre oss bemerket i en rekke av de store rittene rittene neste år, sier medeier i Israel Cycling Academy, Sylvan Adams.

Katusha-Alpecin hadde kontrakt med elleve ryttere for 2020, hvor Nils Politt er den største stjernen. Forrige uke skrev Het Nieuwsblad at det kun lå an til at syv av de elleve rytterne fikk være med videre.

– Jeg ønsker å takke ledelsen i Katusha og eieren, Igor Makarov, for at de valgte å gjøre en avtale med oss. Jeg vet at han hadde flere alternativer. Igors bidrag til sporten vår har vært imponerende og han vil fortsette å støtte sporten vår, sier Adams.

Israel Cycling Academy har Sondre Holst Enger og August Jensen i årets stall. Allerede er det klart at Holst Enger sykler for Riwal neste år, mens det foreløpig ikke er kjent hvor Jensen kjører neste år.

ANNONSE: Følg sesongen på Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!

Tagget med: ,

Les også disse