Cycling: 72th Dwars Door Vlaanderen 2017 / Men Florian SENECHAL (FRA)/ Roeselare -Waregem (203,3Km)/ DDV / Flanders Classics / © Tim De Waele

Fransk klassikertalent til QuickStep

Magnus Drivenes
Tips meg @magnusdrivenes

Publisert 9.08.17 11:59

Del på    

24-åringen Florian Sénéchal forlater Cofidis.

(procycling.no): Etter fire år i Cofidis, forlater Florian Sénéchal det franske prokontinentallaget. Franskmannen trer inn i QuickSteps rekker fra og 2018.

Sénéchal trives best i ritt med tekniske utfordringer av for eksempel grus, brostein og kortere bakker. Nylig ble han nummer seks i Dwars Door Het Hageland etter offensiv kjøring hele dagen.

– Det er vanskelig å beskrive hvor gira jeg er for å sykle for QuickStep Floors. Dette er et av de beste lagene i verden, med en fantastisk seiershistorie. Jeg har vært stor fan av dette laget så lenge jeg kan huske, og måten de kjører ritt på har alltid vært til stor inspirasjon og motivasjon for meg som rytter. Jeg vil takke Cofidis for min tid der, for alle de fantastiske erfaringene og de mange gode vennene jeg har fått der. Nå ser jeg frem mot å sykle med QuickStep og starte et nytt kapittel i min karriere, sier 24-åringen i QuickSteps pressemelding.

 

 

Tagget med: , ,

Les også disse