FOTO: Tim de Waele (TDWSport.com)

EF Education First henter svensk mester

Procycling
Tips meg

Publisert 31.10.17 16:05

Del på    

Familien Magnusson gjenforenes med Vaughters.

(procycling.no): Regjerende svensk landeveismester Kim Magnusson skal sykle for EF Education First-Drapac de to neste sesongene.

25-åringen slutter seg til det amerikanske WorldTour-laget – denne sesongen kjent som Cannondale-Drapac – etter tre sesonger med det svenske kontinentallaget Team Tre Breg-Postnord.

– Steget opp til WorldTouren med Slipstream Sports er det viktigste i min karriere så langt. De siste årene har jeg jobbet hardt på trening med hjelp av Thomas Löfkvist og jeg føler tiden er inne, sier Magnusson i en pressemelding fra Cannondale-Drapac.

– Det er veldig motiverende og gøy å signere for Slipstream Sports, som fra 2018 har det svenske firmaet EF Education First som hovedsponsor.

– Jeg gleder meg til den nye sesongen og å hjelpe lagets kapteiner oppnå gode resultater. Jeg passer best i etapperitt og kuperte endagsritt, men er klar for å utforske alt.

Magnussons far, Glenn Magnusson, er tidligere lagkamerat med Slipstream Sports-sjef Jonathan Vaughters, den tidligere US Postal- og Credit Agricole-ryttere som nå er eier av WorldTour-laget EF Education First-Drapac.

Vaughters måtte jobbe hardt for å skaffe laget ny hovedsponsor foran den nye sesongen, men rammene ble til slutt sikret og det samme ble signaturene til flere av de viktigste rytterne – Taylor Phinney, Sep Vanmarcke og Pierre Rolland, samt Rigoberto Urán som endte på podiet i årets Tour de France.

I tillegg til Magnusson har Vaughters signert Matti Breschel fra Astana, Mitchell Docker fra Orica-Scott, Logan Owen fra Axeon Hagens Berman, Sacha Modolo fra UAE Team Emirates og Dan McLay fra Fortuneo-Oscaro.

Dog har laget måttet avse Dylan van Baarle til Team Sky, Alberto Bettiol til BMC og Davide Formolo til Bora-hansgrohe, mens Tom Jelte Slagter går til Dimension Data, Davide Villella til Astana og Ryan Mullen til Trek Segafredo.

Tagget med: , ,

Les også disse