TILBAKE I SVEITS: Kristoffer Halvorsen sykler det krevende etapperittet Tour de Suisse i juni. Her i kasjon under Hammer Series i Stavanger. FOTO: Luc Claessen/Getty Images

«Doffen» sykler Tour de Suisse

Knut Andreas Lone
Tips meg @knut_lone

Publisert 6.06.18 14:59

Del på    

Tilbake i konkurranse etter norsk rittbolk.

(procycling.no): Etter en norsk mini-Grand Tour i mai, med Tour of Norway, Tour des Fjords og Hammer Series i Stavanger, vil Kristoffer Halvorsen være tilbake i konkurranse igjen under Tour de Suisse.

Det sveitstiske World Tour-etapperittet starter med en 18 kilometer lang lagtempo førstkommende lørdag, 9. juni, og består av en rekke krevende klatreetapper, men det vil også by seg mulighet for Halvorsen til å spurte på et par etapper.

Alexander Kristoff (UAE Team Emirates) sykler også Tour de Suisse.

Team Sky-rytteren har hatt en trøblete vårsesong, med flere velt og sykdom. I debuten i People’s Choice Classic endte han opp med et håndbrudd. I Tour de Yorkshire i mai ventet et nytt ublidt møte med asfalten på den andre etappen, og under åpningsetappen av Tour des Fjords gikk han ned i samme velt som Sondre Holst Enger i Grimstad, da det skulle spurtes om seier.

I Hammer Series var uhellet nok en gang ute, da han gikk i bakken under Hammer Chase.

Halvorsens beste resultat denne sesongen er andreplassen i Handzame Classic, da han snuste på seier, men måtte se seg slutt av Quick-Step Floors-rytter Álvaro Hodeg

Tagget med: , ,

Les også disse