SKIFTER BEITE: Kreuziger går fra Mitchelton Scott til Dimension Data. FOTO: Justin Setterfield/Getty Images

Dimension Data signerer Kreuziger

Espen J. Lee
Tips meg @espenjlee

Publisert 12.08.18 10:35

Del på    

– Stor signering for oss, sier lagsjef.

(procycling.no): Roman Kreuziger har signert en to år lang avtale med Dimension Data. Den tsjekkiske 32-åringen melder overgang til det sørafrikanske WorldTour-laget etter to sesonger med Mitchelton-Scott.

– Dette blir som en ny start med ny motivasjon for meg å gå til Dimension Data, sier Kreuziger – som i 2019 blir lagkamerater med Rasmus Fossum Tiller og etter all sannsynlighet Edvald Boasson Hagen.

– Jeg har hatt et godt år så langt, men det store målet gjenstår fortsatt, VM i Innsbruck, sier Kreuziger – tidligere vinner Amstel Gold Race.

– Nå tror jeg de beste årene av min karriere står for tur, og jeg ønsker å oppnå store ting med Dimension Data. Jeg gleder meg til å begynne blant mine nye lagkamerater, sier Kreuziger.

– Stor signering

Kreuziger har tidligere vunnet Tour de Romandie (2008) og Tour de Suisse (2009), og kan vise til fem topp ti plasseringer fra Grand Tours, og bør bli en solid fjellhjelper til Dimension Datas sørafrikanske Grand Tour-stjerne, Louis Meintjes.

Denne sesongen var Kreuziger topp ti i samtlige Ardenner-klassikere, med 2.plass fra Amstel Gold Race som beste resultat.

– Roman er en stor signering for oss. Å ha en rytter av hans kaliber viser at laget vårt mener alvor og vi gleder oss til å ha ham i laget, sier Douglas Ryder, manager i Dimension Data.

– Gjennom hele karrieren har han produsert imponerende resultater og han mener å fortsette med det i vårt lag.

Nylig kunne procycling.no avsløre at Rasmus Fossum Tiller går fra Joker Icopal til Dimension Data. Laget har også bekreftet signeringene av Michael Valgren fra Astana og Danilo Wyss fra BMC.

Tagget med: ,

Les også disse