SKIFTER LAG: Carlos Barbero drar fra Movistar til Team NTT neste år. Foto: David Ramos/Getty Images

Barbero har signert for NTT

Simon Zetlitz Nessler
Tips meg @tastasol

Publisert 9.09.19 09:22

Del på    

28-åringen forlater Movistar.

(procycling.no): Etter tre år i Movistar, skal Carlos Barbero kjøre for Tean NTT – dagens Team Dimension Data – neste år.

Det kunne det sør-afrikanske laget bekrefte i en pressemelding mandag.

Spanjolen er god i korte bakker og har også en ganske god spurt, noe som har ført til tolv proffseirer så langt i karrieren.

Så langt i år er spurtseieren på den første etappen i Østerrike rundt hans eneste seier. Han har i år også markert seg bra i de flamske klassikerne, med tolvteplass i Gent-Wevelgem og tiendeplass i Kuurne-Brussel-Kuurne. 

ANNONSE: Følg sesongen på Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!

– Jeg er veldig glad for å kunne bli en del av dette laget. Jeg har vært i spanske lag hele karrieren min, så det å være en del av et utenlandsk lag er en ny utfordring for meg. Det motiverer meg veldig og jeg tror min kjørestil passer laget, sier Barbero i pressemeldingen.

Vårklassikerne vil også neste år bli en viktig del av rittprogrammet til spanjolen, hvor Team NTT har solide ryttere i Michael Valgren og Edvald Boasson Hagen.

Tagget med: , , , ,

Les også disse