ETTERTRAKTET: Jolien D'Hoore kan være på vei fra Mitchelton-Scott til Boels-Dolmans. (Photo by Justin Setterfield/Getty Images)

D’Hoore på vei til Boels-Dolmans?

Jarle Fredagsvik
Tips meg @Fredagsvik

Publisert 11.09.18 13:03

Del på    

Belgisk avis med spektakulære nyheter.

(procycling.no): Etter kun én sesong hos Mitchelton-Scott, er fjorårets belgiske mester, Jolien D’Hoore, etter sigende på vei til Boels-Dolmans.

Det er avisen Het Nieuwsblad som spekulerer i overgangen som verken bekreftes eller avkreftes av personer tett på den belgiske 28-åringen.

D’Hoore vant en brutal utgave av Driedaagse Brugge-De Panne og så lenge ut til å gå mot en ny seier under Gent-Wevelgem, før Marta Bastianelli spurtet forbi henne på de siste meterne. Hun tok to etappeseirer i Giro d’Italia og kjempet i toppen av BeNeLadies Tour, der Marianne Vos til slutt vant og D’Hoore ble nummer fem.

Les også: Klassikerstjerne følger Vos til storsatsing

Hun har syklet sammen med Annemiek Van Vleuten denne sesongen, noe som kanskje også har begrenset mulighetene hennes noe. I Boels-Dolmans vil hun sykle sammen med både Anna van der Breggen, Amy Pieters og verdensmesteren fra Bergen, Chantaal Blaak, på et lag som lønner kremen av nederlandske ryttere. I tillegg sykler danske Amalie Dideriksen, amerikanske Megan Guarnier og britiske Lizzie Deignan for laget.

Het Nieuwsblad mener overgangen gir mening på grunn av BoelsDolmans langvarige ønske om forsterke seg med belgiske ryttere. Laget har varslet om et pressemøte i starten av oktober, og den belgiske avisen mener at D’Hoore vil bli presentert som nyankommet rytter på laget da.

Tagget med: , , ,

Les også disse