MØTES IGJEN: Seieren i Dwars door Vlaanderen i 2016 er muligens den største i karrieren til Jens Debusschere, sammen med en etappeseier i Tirreno-Adriatico og seier i det belgiske mesterskapet. Da var det Bryan Coquard (jublende) han akkurat fikk kastet sykkelen foran. Til neste år skal altså Debusschere hjelpe Coquard i B&B Hotels-Vital Concept. Foto: Tim de Waele (©TDWSport.com)

Debusschere klar for fransk lag

Simon Zetlitz Nessler
Tips meg @tastasol

Publisert 21.10.19 14:54

Del på    

Belgieren skal jobbe Bryan Coquard de neste årene.

(procycling.no): Jens Debusschere er dermed den første av de elleve rytterne som også hadde kontrakt med Katusha-Alpecin i 2020 som nå har en offentlig kjent kontrakt for neste år.

Belgieren har signert en toårsavtale med Vital Concept-B&B Hotels, som fra neste år vil være kjent som B&B Hotels-Vital Concept.

30-åringen hadde vært i dagens Lotto Soudal siden han kom inn som laget som stagiaire høsten 2010, før han signerte for Katusha foran årets sesong. Det har ikke vært noen stor sesong for Debusschere, hvor tiendeplassen fra Gent-Wevelgem er blant hans beste resultater.

Det er også spesielt Gent-Wevelgem han har en stor drøm om å vinne, forteller han i pressemeldingen fra laget, ettersom han har innsett at Flandern rundt er for tøft og han også ser på Paris-Roubaix som et ritt hvor det vil være vanskelig å kunne ta seieren. Debusschere går så langt som å kalle rittet en besettelse og hans VM. I tillegg til tiendeplassen i år, har han to femteplasser og en syvendeplass fra rittet tidligere.

ANNONSE: Følg sesongen på Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!

I Paris-Roubaix vil han neste år trolig operere i et tospann med Paris-Roubaix-spesialist Bert de Backer.

Samtidig forteller han at ikke vil ha noe problem med å gjøre et opptrekk inne i Wevelgem, om også Bryan Coquard skulle være med i gruppa som gjør opp om seieren. Det er også først og fremst som opptrekker for Coquard Debusschere er hentet inn.

Tagget med: , , ,

Les også disse