SYKKEL UNDER HAMMEREN: Fabian Cancellaras Trek Domane, som han brukte under både Strade Bianche og Flandern rundt, har blitt solgt til en belgisk sykkelentusiast. FOTO: (c) Tim De Waele

Cancellaras Flandern-sykkel auksjonert bort

Jarle Fredagsvik
Tips meg @Fredagsvik

Publisert 15.02.17 08:33

Del på    

Belgisk fan fikk tilslaget på 140 000 kroner.

(procycling.no): Startnummeret var intakt og på rammen var Flandern-triumfene fra 2010, 2013 og 2014 gravert inn i lakken.

Det brakte dog ikke lykke da Fabian Cancellara ble slått med 25 sekunder av Peter Sagan i sitt farvel med Belgias største sykkelritt.

Tidligere denne måneden ble Trek Domane-sykkelen auksjonert bort av auksjonshuset Catakiwi, skriver belgiske rtbf.be.

– Fabian Cancellara er en av de største syklistene gjennom tidene, uttalte Mark Borgman i forkant og antydet en verdi på mellom 4 000 og 8 500 euro (et relativt romslig anslag på mellom 35 000 til 75 000 norske kroner).

Den populære sveitserens arbeidsredskap under klassikerne ble først tatt i bruk under Strade Bianche, der han gikk seirende ut duellen med Zdenek Stybar.

Under E3 Harelbeke endte han opp med en skuffende fjerdeplass etter å ha fått problemer med giret underveis.

Sykkelen som havnet under hammeren tidligere denne måneden, var utstyrt med startnummer 41 som han også brukte under Flandern rundt i fjor.

Til slutt var det en belgisk sykkelentusiast som sikret seg jernhesten. Og det til den nette sum av 16 000 euro, eller i overkant av 140 000 norske kroner, om du vil.

Tagget med: , ,

Les også disse