UT PÅ TUR: Warren Barguil hadde som mål å vise fram hvor god han var blitt med temposykkelen

TILBAKE: Warren Barguil er tilbake i ritt etter bekkenbrudd.

Barguil tilbake etter bekkenbrudd

Magnus Drivenes
Tips meg @magnusdrivenes

Publisert 31.05.17 18:16

Del på    

Team Sunweb i seiersrus med ambisjoner i både spurter og klatringer.

(procycling.no): Warren Barguil brakk bekkenet på den andre etappen av Tour de Romandie i år.

Etter en periode med opptrening og rittfravær er franskmannen tilbake i konkurranse når Critérium du Dauphiné sparkes i gang søndag.

25-åringen satser hardt mot Tour de France i år, og selv om formen sannsynligvis ikke er den beste etter bekkenbruddet, blir ukesrittet som starter søndag en viktig del av formbyggingen hos Sunweb-rytteren.

Barguil virker å ha tatt steg denne sesongen og har notert seg for en sjetteplass i Fleche Wallone og åttendeplass sammenlagt i Paris-Nice.

Trener i Team Sunweb, Morten Bennekou, er glad for at Barguil returnerer til feltet.

– Vi ser frem til noen spennende og utfordrende etapper i Critérium du Dauphiné. Vi er fornøyde med at Warren er tilbake etter sin tøffe krasj. At han er så kjapt tilbake etter en sånn skade, er allerede seier. Han vil primært sykle rittet for styrke rittrytmen. Vi går for etapperesultater med Phil Bauhaus i spurtene. Han viste i Giro d’Italia at han er i stand til å konkurrere med de beste, og vi vil gjøre alt for å fortsette hans gode resultatutvikling i Dauphiné, sier han til cyclingnews.com.

Bert De Backer, Johannes Fröhlinger, Chad Haga, Chris Hamilton, Lennard Hofstede og Sam Oomen utgjør også Dauphiné-troppen hos Team Sunweb.

Tagget med: , ,

Les også disse