Prøv Procycling Pluss idag

FRANKRIKES REDNING: Det hadde vært en dårlig Tour de France for Frankrike før Romain Bardet vant den 19. etappen og deretter sikret andreplassen sammenlagt. Foto: Juan Medina (Scanpix/Reuters)

Foto: Juan Medina (Scanpix/Reuters)

Bardet dropper giroen – fokuserer på touren

Simon Zetlitz Nessler
Tips meg @tastasol

Publisert 10.12.16 16:24

Del på    

Romain Bardet uttrykte et ønske om å prøve seg i Giro d’Italia tidligere i høst, men fra lagets treningsleir i Spania, ble det klart at det også i 2017 vil være Tour de France som gjelder for franskmannen.

26-åringen har akkurat lagt en fantastisk sesong bak seg, med etappeseier og andreplass i Tour de France, andreplass i Critérium du Dauphiné og fjerdeplass fra Il Lombardia.

– Romain ønsket å delta i giroen, så det var ingen lett avgjørelse. Vi tok flere ting inn i avveiningen av valget, og laget, Romain, treneren hans og sponsoren AG2R La Mondiale tok alle del i diskusjonen, forteller lagdirektør Vicent Lavenu til Cyclingnews.com.

I tillegg til Tour de France, vil Bardet også sykle Paris-Nice, Vuelta Ciclista al Pais Vasco, Liège-Bastogne-Liège, Tour de Romandie og Critérium du Dauphiné.

Sondre Holst Enger er ny i det franske laget. Nordmannen imponerte stort i årets Tour de France, men om nordmannen er i planene til laget i neste års Tour de France er foreløpig ikke kjent. Det er ventet at laget offentliggjør sesongplanen til Holst Enger neste uke.

Tagget med: , ,

Les også disse