Prøv Procycling Pluss idag

ØNSKER ET LAGBYTTE: Andrey Amador har vært i Movistar siden 2009, men årets sesong kan vise seg å bli hans siste. Foto: Tim de Waele (©TDWSport.com)

Amador: – Selvsagt ønsker jeg å gå til Team Ineos

Simon Zetlitz Nessler
Tips meg @tastasol

Publisert 15.12.19 13:28

Del på    

33-åringen håper på en snarlig løsning.

(procycling.no): Etter elleve sesonger i Movistar, kan det gå mot et miljøskifte for Andrey Amador til 2020-sesongen.

I sommer skrev Movistar selv i en pressemelding at Amador hadde signert en ny kontrakt ut 2021-sesongen, men utover høsten har det kommet frem at Amador ønsker å bryte kontrakten og samtidig signere for Team Ineos.

Det er derfor ventet at UCI vil måtte avgjøre hva utfallet i saken blir, slik tilfellet også var med Sam Bennett. Der endte det med at Bora-Hansgrohe kom til enighet med Bennett om å avslutte samarbeidet.

Amador selv er klar på at han ønsker å skifte lag.

– Selvsagt ønsker jeg å gå til Team Ineos. Situasjonen er usikker nå, men jeg trenger et nytt miljø og nye mål. Jeg vil huske mine ti i år i Movistar for alltid, men jeg trenger en forandring. Forhåpentligvis vil situasjonen bli løst snart, sier han i intervju med nettsiden Joan Seguidor.

Amador har, i likhet med blant andre Richard Carapaz og Egan Bernal, Giuseppe Aqcuadro som agent. Aqcuadro har i år havnet i konflikt med Movistar og lagsjef Eusebio Unzué, noe som førte til at agenten under Tour de France sa at Unzué hadde sverget at han aldri ville signere en rytter som ble representert av Aqcuadro igjen.

ANNONSE: Følg sesongen på Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!

Tagget med: , ,

Les også disse