TO TRØNDERE: Neste år vil også Kristian Aasvold og Sindre Lunke kjøre sammen i Riwal Readynez, etter hva procycling.no erfarer. FOTO: Jarle Fredagsvik, procycling.no

Aasvold på vei til Riwal

Simon Zetlitz Nessler
Tips meg @tastasol

Publisert 19.09.19 16:22

Del på    

procycling.no erfarer: 24-åringen får proffmulighet.

(procycling.no): Kristian Aasvold er etter hva procycling.no erfarer klar for danske Riwal Readynez.

Det danske laget er i år et prokontinentallag og ønsker å fortsette på det nest øverste nivået til neste år.  Da blir lagene på nest øverste nivå hetende UCI Proteam, med krav til en stall på mellom 20 og 30 ryttere.

Dagens Riwal-stall har 16 ryttere, og allerede er det klart at Alexander Kamp (signert for Trek-Segafredo), Andreas Stokbro (signert for Team NTT) og Krister Hagen (lagt opp) ikke blir med neste år. 

Aasvold selv sier at ingenting er bestemt foreløpig.

– Jeg vet ikke hvor de ryktene kommer fra. Det er ikke noe som er skrevet under på eller bestemt, så vi får bare se hva som skjer, sier han til procycling.no.

ANNONSE: Følg sesongen på Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!

– Et bra lag og et steg opp

Trønderen er likevel klar på at det er et lag han gjerne kunnet tenke seg å kjøre for.

– Hvis jeg får et tilbud fra dem, så ville jeg nok takket ja. Det er et bra lag og et steg opp, men per nå vet jeg fortsatt ikke hva jeg gjør neste år, sier Aasvold. 

Forrige uke kunne procycling.no melde at Sindre Lunke forlenger kontrakten sin med det danske laget. For Aasvold ville det også vært et pluss.

– Vi trener en del sammen og han har bare gode ting å si om Riwal, sier trønderen om den foreløpig eneste trønderen i Riwal.

Fredag reiser Aasvold ned til Belgia sammen med Team Coop, hvor han skal avslutte sesongen med søndagens Gooikse Pijl. Han forteller at han regner med å få litt klarhet rundt ting i fremtiden i neste uke.

Aasvold startet denne sesongen godt nede i Kroatia, hvor han ble nummer fire sammenlagt i Istrian Spring Trophy. Nylig kjørte han også godt i Uno-X Development Weekend, hvor han ble nummer to i Lillehammer GP.

ANNONSE: Følg sesongen på Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!

Tagget med: ,

Les også disse