FORLATER KATUSHA: Ilnur Zakarin skal sykle for CCC de neste sesongene. Foto: Tim de Waele/Getty Images

Zakarin bekreftet klar for CCC

Simon Zetlitz Nessler
Tips meg @tastasol

Publisert 9.08.19 14:42

Del på    

Russeren klar for to år i det polske laget.

(procycling.no): Ifølge ryktebørsen har det ikke vært mye tvil, og fredag ettermiddag kom også bekreftelsen på at Ilnur Zakarin byttet ut Katusha-Alpecin med CCC de neste to årene.

Russeren, som ble nummer tre i Vuelta a España i 2017, er en sårt tiltrengt signering for det polske laget, som har manglet en skikkelig sammenlagtrytter i år.

Zakarin har syklet for Katusha siden 2015.

– Denne nye kontrakten med CCC er et nytt kapittel i livet mitt. Uavhengig av det faktum at denne sesongen har vært veldig intens, så gleder jeg meg og ser frem til den neste. Jeg ønsker virkelig å vise hva jeg kan gjøre, sier Zakarin, som har vært topp ti i alle de tre treukersrittene og har etappeseirer fra både Tour de France og Giro d’Italia.

Tagget med: ,

Les også disse