SLÅR TILBAKE: Wiggins tar til motmæle mot kritisk parlamentrapport. FOTO: Tim de Waele.

SNAKKER OM SKY: Bradley Wiggins snakker ut om blant annet Skys sponsorjakt i The Bradley Wiggins Show på Eurosport. FOTO: Tim de Waele.

Wiggins om Ratcliffe-ryktene: – Gode nyheter for alle i Sky

Magnus Drivenes
Tips meg @magnusdrivenes

Publisert 18.03.19 20:59

Del på    

VIDEO:– Gir Froome og Thomas arbeidsro mot Tour de France.

(procycling.no): Det har svirret rykter de siste dagene, men DailyMail hevder å vite at Sir Jim Ratcliffe, Storbritannias rikeste mann, kjøper opp Team Sky etter at Sky har annonsert at de trekker sitt sponsorat til storlaget.

Team Sky vil i så fall hete Team Ineos etter Ratcliffes selskap som selger kjemiske produkter. Ifølge DailyMail vil dette offentliggjøres innen to dager.

I The Bradley Wiggins Show på Eurosport snakket Wiggins blant annet om ryktene som kobler 66 år gamle Radcliffe til sin gamle arbeidsgiver. 

Hør utdrag fra The Bradley Wiggins Show her:

– Det er åpenbart gode nyheter for rytterne og alle i Sky. Det er aldri en god distraksjon på denne tiden av året å tenke på å snakke med manageren din om hvor du skal sykle neste år og hvilken lønn du skal ha. Det er et stort stressmoment. Sikkerhet er det viktigste i sykkelsporten, det å vite at man har en kontrakt og at alt man trenger å fokusere på er sykling, sier Wiggins i Eurosport-programmet.

Han tror at dette gjør Tour-forberedelsene til Chris Froome og Geraint Thomas vesentlig lettere.

– Det er en byrde, og jeg er sikker på at hvis det stemmer og alt går i boks, da blir det mye vekt av skuldrene til Geraint og Froome før de går inn i treukersrittene. Kontrakter er aldri bra å måtte håndtere, fortsetter han.

ANNONSE: Eurosport og Eurosport Player byr på en innholdsrik sykkeluke. Skaff deg tilgang her!

Skatteflyktning

For en måned siden meldte britiske medier at Ratcliffe skulle flytte formuen sin til Monaco for å spare fire milliarder i skatt, noe som skapte uro blant medlemmer av det britiske parlamentet.

VIDEO: Hør mer av Wiggins her:

Wiggins kjenner ikke Ratcliffe selv, men kjenner godt til ham.

– Han er den rikeste i Storbritannia, og du kan tenke deg at pengene Sky har bedt om er lommeruusk for ham – han får det sikkert skrevet av på skattekortet sitt, selv om jeg så at han dro til Monaco med pengene sine, så jeg tror ikke akkurat det blir noen sak. Han har et hus på Mallorca og er veldig interessert i sykling, sier Wiggins.

– Det er en ideell situasjon for Dave fordi han kan fortsette å lede laget med alle sine planer og filosofier, poengterer vinneren av Tour de France 2012.

ANNONSE: Den beste TV-dekningen av sykkel får du på Eurosport og Eurosport Player. Få tilgang til moroa her!

Tagget med: , , ,

Les også disse