Prøv Procycling Pluss idag

LIKTE SEG: Greg Van Avermaet kunne ta med seg gode erfaringer fra søndagens ritt. Foto: Luc Claessen/Getty Images

Van Avermaet vil ha flere virtuelle ritt

Simon Zetlitz Nessler
Tips meg @tastasol

Publisert 7.04.20 15:16

Del på    

– Det ville vært fint å kjøre enda flere virtuelle ritt de neste ukene, sier han.

(procycling.no): Søndag var det Greg Van Avermaet som vant den stjernespekkede digitale utgaven av Flandern rundt.

13 ryttere startet da med 31 kilometer igjen av løypa, og kjørte Kruisberg/Hotond, Oude Kwaremont og Paterberg på vei mot målgang i Oudenaarde – alle fra sitt eget hjem koblet sammen på plattformen Bkool.

– Jeg fikk mange meldinger etter seieren i den virtuelle utgaven av De Ronde. Det var akkurat som om jeg virkelig hadde vunnet Flandern rundt, sier Van Avermaet, som fremdeles jakter på sin første seier i det mer virkelige rittet. 

– Det var fint på TV, fansen var entusiastiske og sponsorene kom inn i bildet. Det ville vært fint å kjøre enda flere virtuelle ritt de neste ukene, sier Van Avermaet til Sporza, og sier videre at han tror rittene vil kunne tiltrekke seg flere av sportens største stjerner.

Så lenge det ikke er mulig å kjøre ritt ute (UCI har foreløpig stanset alle ritt frem til 1. juni), melder han seg også klar for flere ritt.

– Jeg ville ikke kjørt et slikt ritt hver dag, men jeg ville gjort det én gang i uka, sier han videre.

Din guide til Zwift: Utstyret du trenger for å komme i gang

– Følte ikke jeg var på Paterberg

Det er klassikerløypene Van Avermaet ser for seg at appellerer til flest mulig, selv om han også er klar på at produktet kan forbedres.

– Grafikken var ikke strålende under Flandern rundt. Jeg følte ikke at jeg var på Paterberg da jeg så på området, sier han. 

– De må også sikre at effekten av vindskygge fungerer enda bedre. Da blir ikke et virtuelt ritt til en tempo. Det er selvsagt vanskelig å få alt til med en gang, sier han.

Vil du ha flere virtuelle ritt?

Loading ... Loading ...

Tagget med:

Les også disse