FOTO: Tim de Waele (TDWSport.com)

TRENINGSLEIR: Edvald Boasson Hagen lader opp til 2018 med interaktiv treningsleir i Cape Town. FOTO: Tim de Waele (TDWSport.com)

Nå kan du trene med Boasson Hagen – over internett

Simon Zetlitz Nessler
Tips meg

Publisert 12.11.17 14:45

Del på    

Laget arranger en interaktiv treningsleir.

Boasson Hagen og Dimension Data er for tiden i gang med en treningsleir i Cape Town i Sør-Afrika, og den kommende uken har de lagt opp til en rekke treningsturer på Zwift.

Plattformen har vokst stort fram de siste årene, og går ut på at du kobler sykkelen på rulla opp til et system gjennom internett. Der kan du sykle både alene, og i konkurranse eller trening mot andre. Stadig flere proffer har også begynt å bruke Zwift, og søndag arrangerer Andre Greipel, sammen med en rekke andre profiler som Marcel Kittel, Marcus Burghardt og Thomas De Gendt, treningsturer til inntekt for kampen mot nervesykdommen ALS.

Dimension Data vil hele neste uke gjennomføre en rekke treningsturer, hvor man kan sykle med stjerner som Mark Cavendish, Louis Meintjes, Steve Cummings og Boasson Hagen selv. Nordmannen skal være med to av turene, én tempotrening med Cummings og én trilletur med sportsdirektør Rolf Aldag.

Målet til Dimension Data skal, ifølge egne beskrivelser, være å skape verdens største treningsleir. Alle inntektene vil gå til arbeidet med veldedighetsorganisasjonen Qhubeka.

Tagget med: ,

Les også disse