Prøv Procycling Pluss idag

TIL NORGE: Simon Gerrans er en svært merittert rytter. Nå er han på vei til Norge. Foto: Tim De Waele, TDWSport.com

Toppnavn til Tour of Norway

Procycling
Tips meg

Publisert 4.05.17 13:32

Del på    

Simon Gerrans fronter Orica-Scott.

(procycling.no): Med kun 13 dager igjen til start, har lagene begynt å sende inn sine bruttolister til Tour of Norway. Blant seks Tour de France-mannskap, er Orica-Scott blant lagene som stiller toppet til etapperittet mellom 17.-21. mai.

Michael Albasini og Simon Gerrans topper lista. Den utfylles videre av Mitchell Docker, Jack Haig, Roger Kluge og Robert Power.

Sveitsiske Albasini var nylig i toppform under Ardennene. Her var han den eneste som noterte seg for topp 10-plasseringer under Amstel Gold Race, La Fléche Wallone og Liège-Bastogne-Liège.

Simon Gerrans er også velkjent for de fleste. 36-åringen har vunnet i monumentklassikerne Liège-Bastogne-Liège og Milano-Sanremo.

I tillegg til Orica-Scott, tar Lotto-Soudal, LottoNL-Jumbo, Team Dimension Data og Cannondale-Drapac turen til rittet. Fortuneo-Vital Concept er det sjette laget som også blir å finne i Tour de France til sommeren.

Edvald Boasson Hagen, Amund Grøndahl Jansen og Lars Petter Nordhaug (Team Aqua Blue) er de norske proffene som gjester rittene. I tillegg sykler de fem norske kontinentallagene.

I fjor vant Pieter Weening (Team Roompot) rittet. Han er tilbake for å forsvare tittelen denne anledningen.

Du finner oversikt over alle lag som deltar her!

 

Tagget med: , , ,

Les også disse