FÅR FRIE TØYLER: Sindre Lunke og Krister Hagen får frihet til å kjøre inn resultater selv under Sundvolden GP og Ringerike Grand Prix. Foto: Magnus Drivenes/procycling.no

Toppet Riwal-mannskap til Trofeo Laigueglia

Jarle Fredagsvik
Tips meg @Fredagsvik

Publisert 11.02.19 12:45

Del på    

Sindre Lunke får sesongdebuten sin.

(procycling.no): Riwal Readynez er et beskjedent tilskudd blant prokontilagene, men laget som sendes til Trofeo Laigueglia neste helg, har som mål å slå ifra seg.

Sindre Lunke har ikke syklet det 203,7 kilometer lange 1.HC-rittet tidligere. Han får med seg Jonas Aaen, Lucas Eriksson, Alexander Kramp, Rasmus Quaade, Nicolai Brøchner og Emil Vinjebo i noe som må nærme seg det danske lagets aller sterkeste oppstilling.

– Vi ser veldig fram til rittet. Vi har noen sterke og motiverte ryttere med, som de også viste fram under treningsleiren vi nylig avsluttet. Gutta er klare, melder Michael Blaudzun.

In just one week 🗓, the team is set to ride it’s first race of the 2019-season @trofeo_laigueglia 🇮🇹🇮🇹

Riwal Readynez var på treningsleir i spanske Altea nylig. procycling.no snakket både med Krister Hagen og Lunke der nede.

Artikkelen om Hagen kan du lese her! Sørlendingen er for tida uaktuell for konkurranse på grunn av en mindre hjerteoperasjon.

PS: Moreno Moser vant fjorårets versjon av rittet. Trofeo  Laigueglia sykles søndag, 17. februar.