PÅ PODIET: Herman Dahl tapte duellen mot en rytter fra Adria Mobil under første dag av etapperittet Tour of Rhodes.

Teknisk ødela for Dahl

Knut Andreas Lone
Tips meg @knut_lone

Publisert 4.08.19 16:52

Del på    

Ny seier til den belgiske mesteren i Alsace.

(procycling.no): Seks mann lå lenge foran feltet og truet, men Joker Fuel of Norway var blant lagene som tok ansvar for å samle det mot slutten, på den femte og siste etappen av Tour Alsace. Det norske mannskapet kunne imidlertid ikke gjøre noe med den belgiske mesteren Tim Merlier, da det samlet seg til spurt på de siste kilometerne.

Corendon-Circus-rytteren var med på vinnerlaget på den innlende lagtempoen, før han henviste Herman Dahl til andreplass på den andre etappen. På søndagens etappe var han igjen den raskeste, da det skulle spurtes om seieren i Dannemarie.

LES OGSÅ: Dahl kun slått av den belgiske mesteren i Alsace: – Føler jeg fikk ut det jeg hadde

Joker forøkte å bringe Herman Dahl i posisjon til å spurte om seieren igjen og hadde brakt ham i en god posisjon da en annen rytter kjørte inn i ham, slik at kjedet til kristiansanderen hoppet av.

«Bikkja fra Voiebyen» måtte dermed ta til takke med en 18. plass på etappen, mens lagkamerat Andreas Vangstad ble bestemann i sammendraget på 24. plass, 3:43 bak vinneren.

Sammenlagtleder Tom Pidcock (Team Wiggins-Le Col) var med godt fremme på etappen med fjerdeplass, og dermed sikrer han sammenlagtseieren i rittet.

ANNONSE: Følg sesongen på Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!

Tagget med: ,

Les også disse