ØNSKER SEG NORSK LAGKAMERAT: Vegard Stake Laengen håper Alexander Kristoff ender opp i UAE Team Emirates.Foto: Tim de Waele (©TDWSport.com)

Stake Laengen sto av etter åtte mil

Jarle Fredagsvik
Tips meg @Fredagsvik

Publisert 27.03.17 13:26

Del på    

- Vært en kjip uke.

(procycling.no): Dette er perioden på kalenderen Vegard Stake Laengen håpet han skulle skinne under. Men foreløpig har ting ikke gått slik Asker-mannen hadde håpet på.

Han satt med hovedfeltet inn i Dwars door Vlaanderen, men måtte slippe gruppa der blant annet Alexander Kritsoff satt under E3 Harelbeke. Sluttplasseringene 63 og 76 er grei skuring – men heller ikke mer.

Søndag var den tyngste dagen så langt, da UAE Team Emirates-rytteren sto av allerede etter åtte mils sykling.

– Etter forkjølelsen fra Sanremo, har jeg gått på antibiotika. Det ble kun åtte mil på meg i går, og det har egentlig vært en litt kjip uke, sier Stake Laengen til procycling.no.

UAE Team Emirates inntar tredagersrittet i De Panne denne uka. Det vil være verdifulle kilometere for Stake Laengen – dersom han er frisk nok til å starte.

– Vi tar en avgjørelse på det i morgen, sier han.

Fortsatt har han et håp om både å sykle Flandern rundt og Paris-Roubaix, der speiselt sistnevnte ritt er et hovedmål under vårsesongen.

PS: Daniel Hoelgaard har også slitt med sykdom, og var verken i stand til å sykle E3 Harelbeke eller Gent-Wevelgem. FDJ stiller ikke til start i De Panne, og foreløpig er det uklart om 23-åringen sykler Flandern rundt.

Tagget med: , , ,

Les også disse