I BRUDD FOR SISTE GANG: For IAM Cycling i hvert fall. Nå vender Vegard Stake Laengen fokus mot VM i landveissykling. Foto: Tim De Waele

Stake Laengen melder seg VM-klar

Jarle Fredagsvik
Tips meg @Fredagsvik

Publisert 15.09.16 08:57

Del på    

Var opprinnelig usikker på programmet.

(procycling.no): Med sin eminente kjørestyrke er Vegard Stake Laengen et naturlig valg for den norske VM-troppen som skal til Qatar.

27-åringen var opprinnelig litt usikker på om han skulle stille seg til disposisjon. Det gikk litt på egen motivasjon i en rekordlang sykkelsesong, og litt på hva slags program det var mulig å få til i IAM Cycling.

Nå har Asker-mannen fått beskjed om at han trolig får sykle Binche-Chimay-Binche (4. oktober) og Paris-Tours (9. oktober). Det blir høstprogrammet før VM, i en sesong som også har inneholdt Giro d´Italia, OL i Rio de Janeiro og Vuelta a España.

– Det har ikke blitt så mange løpsdager på meg etter vueltaen, og det har egentlig passet meg bra. Det har blitt tid til rolig trening og avslapping før formen igjen skal spisses mot VM. Jeg er ganske fornøyd med antall rittdager i år, allerede, sier Stake Laengen til procycling.no.

PS! Det norske VM-uttaket skal presenteres på en pressekonferanse tirsdag.

 

Tagget med: , , , ,

Les også disse