Prøv Procycling Pluss idag

VIL HA SAGAN: Oleg Tinkoff skal være klar til å gjøre slovaken til en av verdens best betalte syklister. Foto: Tim de Waele (©TDWSport.com)

Snapper han Sagan fra Alonso?

Anders Lindstrøm
Tips meg

Publisert 12.02.14 19:40

Del på    

Oleg Tinkoff skal være klar til å legge en stor bunke penger på bordet.

Peter Sagans kontrakt med Cannondale går ut etter årets sesong, og ryktene om slovakens fremtiden går som aldri før.

Fernando Alonso har lenge virket til å ligge i førersetet, og i Dubai møtte Quick Step-sjef Patrick Lefevere en kald skulder.

Nå meldes det at Oleg Tinkoff og Tinkoff-Saxo har meldt seg inn i kampen.

Fire millioner euro
Ifølge Tuttobiciweb skal nemlig laget være klar til å legge mye penger på bordet for den slovakiske stjernen.

Tinkoff skal nemlig ha lagt hele fire millioner euro på bordet, mot Alonsos 3,3. Hvis han godtar tilbudet, kommer 24-åringen til å bli blant de aller best betalte i sykkelfeltet.

Den russiske rikmannen har lenge vært en uttalt fan av Sagan og ønsker seg flere seirer for laget han kjøpte opp før denne sesongen. Det vil han garantert få med slovaken på laget.

Tinkoffs åpning
Det spørs imidlertid ikke om Tinkoff har vært for sent ute.

De siste dagers rykter tilsier nemlig at Alonso og Cannondale slår seg sammen før neste sesong. Hvis det ikke skjer, kan det imidlertid være duket for Bjarne Riis og Tinkoff.

Les også: Team Alonso Cannondale?

Alonso er trolig avhengig å skaffe seg WorldTour-lisens dersom han skal lykkes i å overtale Sagan. Et lag i sitt første år har ikke mulighet til å skaffe seg en slik lisens, og Alonso er trolig nødt å slå seg sammen med et allerede etablert lag om han skal kunne hente de største stjernene.

Tagget med: , ,

Les også disse