SKUFFET: Michael Matthews klarte ikke å fullføre jobben Sunweb gjorde på den femte etappen av Tour de France. (Photo by Tim de Waele/Getty Images)

Skuffet Matthews: – Det ble gjort noen sinnssyke manøvre

Magnus Drivenes
Tips meg @magnusdrivenes

Publisert 10.07.19 20:53

Del på    

Mener noen av konkurrentene burde holde seg til bokseringen.

(procycling.no): Sunweb gjorde alt riktig for sin kaptein Michael Matthews på den femte etappen inntil australieren skulle spurte om seieren.

Hele laget gjorde en strålende innsats med å kontrollere og kjøre inn bruddet, og sørget med det for at 28-åringen var til stedet da det skulle avgjøres.

Matthews fant imidlertid aldri frem i spurten og endte til slutt på en skuffende syvendeplass.

– Jeg er ikke helt sikker på hva jeg føler. Dagen gikk mer eller mindre som jeg kunne ha drømt om. Vi kjørte av mange av spurterne, og jeg ble satt i god posisjon av laget. Jeg er ikke helt sikker på hva som skjedde i finalen. Jeg var bare ikke på rett sted til rett tid, sier Matthews til feltet.dk etter etappen.

Matthews er ikke akkurat kjent for å være den råeste i posisjonskampen. Det ble hans bane på den femte etappen.

– Jeg vet ikke hva de andre gjør her. Jeg synes mange av dem burde være i en boksering i stedet for i et sykkelritt. Men sånn er det vel bare å kjøre spurter. Det hører med. Jeg ville bare ønske at jeg hadde klar bane og mulighet for å vise hva jeg duger til, men dessverre fikk jeg ikke muligheten i dag, sier han til det danske nettstedet. 

– Problemet var ikke hvem som fortsatt satt med, men hvilken posisjon jeg satt i. Jeg følte jeg egentlig kjørte godt, men det ble gjort noen sinnssyke manøvre i finalen som gjorde at jeg mistet mange plasseringer.

ANNONSE: Følg sesongen hos Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!