GLEDE: Arnaud Démare var jublende glad etter å ha fått beskjeden om at han var først over linja. (Photo by Bryn Lennon/Getty Images)

Sikret drømmestart for «nye» FDJ

Simon Zetlitz Nessler
Tips meg @tastasol

Publisert 4.03.18 21:37

Del på    

Årets første seier for franskmannen.

Det ble en spesiell dag for Arnaud Démare og lagkameratene på den første etappen i Paris-Nice. Etter en ordentlig slitespurt fikk han akkurat kastet seg foran Gorka Izagirre, noe som ga ham sesongens første seier.

Det åpningsetappen i rittet virkelig markerte var dog starten på Groupama-FDJ. For første gang syklet det franske laget i de nye draktene, med Groupama som hovedsponsor. Det franske forsikringsselskapet gikk inn som sponsor foran årets sesong, men det var først i Paris-Nice at avtalen ble synliggjort.

Les mer: FDJ øker budsjettene og endrer navn

– Selv om det var litt internt press fra laget, så endrer ikke navnet på noe for oss. Vi kunne ikke fått noen bedre starten med den nye sponsoren, sier Démare til Cyclingpro.net.

– Jeg trodde jeg ble nummer to. Jeg forventet det ikke, så da de fortalte meg var det var eksplosjon av glede. Jeg var sikker på at jeg ble nummer to. Jeg kastet sykkelen (på mållinja) mer i fortvilelse enn noe annet, sier franskmannen.

 

Tagget med: ,

Les også disse