FOTO: Bryn Lennon

Ny seier til Degenkolb da Holst Enger veltet

Magnus Drivenes
Tips meg @magnusdrivenes

Publisert 28.01.18 14:10

Del på    

Tok sine andre seier på Mallorca.

(procycling.no): Etter andreplassen under torsdagens ritt og offensiv kjøring fredag, var det forventet at Sondre Holst Enger skulle være med å kjempe da det var en ny dag for spurterne i Mallorca Challenge søndag da Trofeo Palma sto for tur.

Dessverre gikk n0rdmannen i en velt med 65 kilometer igjen, og maktet deretter ikke å henge med et hardtkjørende hovedfelt som duret på mot massespurt.

Det skal ikke være snakk om alvorlige skader for hortenseren som syklet videre etter uhellet. Det ble uansett en dårlig dag for Israel Academys to norske ryttere, da August Jensen veltet tidligere på dagen i Cadel Evans Great Ocean Road Race.

I spurten var det, som på torsdag, John Degenkolb som var den raskeste. Han fullførte jobben Trek-Segafredo la for ham og vant spurten i Palma.

Erik Baska (Bora-Hansgrohe) og Coen Vermeltfoort (LottoNL-Jumbo) kompletterte podiet.

Hovedfeltet ble splittet i to med snaue tre mil til mål. Lotto Soudal og Trek kjørte for sine respektive spurtere, og herfra var det høy fart mot mål. Sondre Holst Enger befant seg hverken i den første eller andre gruppen på dette tidspunktet. Lottos spurter, Moreno Hofland, klarte ikke å dra nytte av lagkameratenes innsats.

Han punkterte inne på den siste milen, men fikk kontakt med feltet igjen. Han klarte ikke å blande seg inn i spurten etter det.

Tagget med: , , ,

Les også disse