NY DRAKT: Giulio Ciccone og resten av herrelaget til Trek-Segafredo skal kjøre i denne drakten i 2020. Foto: Trek-Segafredo

Slik vil se Trek-Segafredo se ut i 2020

Simon Zetlitz Nessler
Tips meg @tastasol

Publisert 1.11.19 09:13

Del på    

Presenterte draktene sine i London.

(procycling.no): Giulio Ciccone og Lizzie Deignan viste frem lagets drakter for neste sesong under Roleur Classic torsdag kveld.

Damelagets drakter ligner svært mye på årets, hvor forskjellen er at det er litt færre striper nederst på trøya og at sponsorlogoene er flyttet noe nedover. Det er også lagt inn en rød s i Segafredo på fronten, mens man har også har tatt bort den hvite kragen fra årets drakt.

2020: Slik vil drakta til damelaget se ut neste år. Foto: Trek-Segafredo

Det er vesentlig større endringer på herrelagets drakt. Der hadde man frem til Tour de France en drakt som hovedsaklig var rød, med et hvitt felt over brystet og svarte ermer. Fra Tour de France og ut sesongen har de kjørt i en hvit drakt med et rødt felt over brystet.

Neste års drakt er en slags kombinasjon av de to. Man fortsetter med en hovedsaklig hvit trøye med et rødt felt over brystet, mens ermene er mørkeblå. Også shortsen vil hovedsaklig være mørkeblå, mot svart i år.

ANNONSE: Følg sesongen på Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!

Tagget med: , ,

Les også disse