VANT: Marc Sarreau, her fra Etoile de Besseges tidligere i år- FOTO: FDJ

Sarreau raskest i Bessèges

Knut Andreas Lone
Tips meg @knut_lone

Publisert 31.01.18 17:03

Del på    

Teknisk trøbbel for storfavoritten.

(procycling.no): Marc Sarreau tok første stikk i etapperittet Etoile de Bessèges, som er årets første etapperitt på den franske kalenderen.

Etappen endte i massespurt i Beaucaire og her var det FDJ-rytteren som var raskest, like foran Thomas Boudat (Direct Energie) og Bryan Coquard (Vital Concept Cycling Club).

Det var på mange måter Coquard som var storfavoritt foran dagens etappe, med tekniske problemer skapte trøbbel for forsøket hans.

(artikkelen fortsetter under)

Etappen ble avsluttet i en rundløype i Beaucaire, som skulle sykles fire ganger. Etter at Vital Concept hadde gjort mye av jobben hele dagen fikk den franske spurteren mekaniske problemer, og måtte jakte feltet. Han kom seg opp igjen, med hadde trolig brukt mye av kreftene.

En trio kom seg avgårde etter bare to kilometer av etappen og holdt det gående store deler av dagen. Michel Dieleman (Cibel-Cebon), Artiz Bagües (Euskadi Basque Country-Murias) og Milan Menten (Sport Vlaanderen-Baloise) hadde aldri mer enn tre og et halvt minutt, og da etappen tilspisset seg var de sjanseløse.

Til slutt var Dieleman igjen alene, men han ble hentet omtrent fem kilometer fra målstreken.

Tagget med: , , ,

Les også disse