HVEM VINNER?: Podkasten "Musette" forhåndsanalyserer årets første monument, Milano-Sanremo. FOTO: Tim de Waele (TDWSport.com)

Podkast🎙️: Hva må Sagan gjøre for å vinne Sanremo?

Knut Andreas Lone
Tips meg @knut_lone
Simon Zetlitz Nessler
Tips meg @tastasol
Magnus Drivenes
Tips meg @magnusdrivenes

Publisert 16.03.18 17:42

Del på    

Podkasten «Musette» gir deg forhåndsanalyse av Milano-Sanremo!

(procycling.no): Årets første monument er her og procycling.no sin podkast «Musette» gjør opp status foran Milano-Sanremo.

Peter Sagan er som vanlig storfavoritt i rittet han sliter med å vinne. Hva må verdensmesteren gjøre for å overkomme sitt kompleks?

LES OGSÅ: Sagan er toppfavoritt i Milano-Sanremo

Alexander Kristoff vist glimt av storhet i sesonginnledningen, men alt har ikke gått helt etter planen. Er den tidligere Sanremo-vinneren klar for å storme ned Via Roma til seier?

ABONNER: Liker du podkasten vår? Da må du gjerne abonnere på den i iTunes eller SoundCloud. Vi setter pris på kommentarer og ratinger, og du kan også følge oss på Facebook og Twitter. Skriv gjerne til oss med forslag om temaer eller spørsmål. For RSS-feed kopier denne linken: pcast://feeds.feedburner.com/Musette-EnPodkastOmSykling

Hva og hvem er Musette? Fortsett og les videre under avspillingsvinduet!

Musette er en podkast om norsk og internasjonal landeveissykling, og navnet stammer fra det franske ordet for langepose. Musette skal, akkurat som i et sykkelritt, gi deg påfyll med det du trenger for å henge med i sporten. Gjennom vår podkast får du et lettvint alternativ til nyheter, intervjuer, diskusjon og analyse av sporten vi alle elsker.

Podkasten består av procycling.no-journalistene Knut Andreas Lone, Espen J. Lee og Magnus Drivenes. Knut Andreas Lone er tidligere aktiv syklist i Norges mest tradisjonsrike sykkelklubb, Trondhjems Velocipedklub, og har god innsikt i hva som foregår både nasjonalt og internasjonalt. Espen J. Lee skriver både for procycling.no og Sykkelmagasinet, og har flere års erfaring fra både inn- og utland. Espen er en ordsmed av rang, med full kontroll på sportens fortid og nåtid. Magnus Drivenes har i motsetning til Knut ikke parkert sykkelen og er stadig å se i Norgescup-feltet. Når han ikke bruker tiden på lærerstudier eller trening, er Magnus ofte å se på procycling.nos sider, på jakt etter de ferskeste nyhetene.

Tagget med:

Les også disse