Foto: Tim de Waele (©TDWSport.com)

Podkast🎙️: Mørke skyer henger over Team Sky

Procycling
Tips meg

Publisert 10.03.17 18:50

Del på    

Ny episode av «Musette» tar for seg Paris-Nice, Tirreno-Adriatico og krisen i Team Sky.

(procycling.no): «Musette» er en podkast om profesjonell landeveissykling. Panelet bestående av procycling.no-journalistene Knut Andreas Lone, Magnus Drivenes og Espen J. Lee skal gjøre det enkelt for deg å bli oppdatert på de viktigste rittene, de heteste rytterne og de store teamene.

Det blir analyser, meningsutveksling, intervjuer og rapporter fra feltet. Akkurat som en godt oppfylt musette (langepose), blir denne podkasten essensiell og næringsrik føde på veien gjennom sesongen.

Knut Andreas Lone er tidligere aktiv syklist i norges mest tradisjonsrike sykkelklubb, Trondhjems Velocipedklub, og har god innsikt i hva som foregår både nasjonalt og internasjonalt. Espen J. Lee skriver både for procycling.no og Sykkelmagasinet, og har flere års erfaring fra både inn- og utland. Espen er en ordsmed av rang, med full kontroll på sportens fortid og nåtid. Magnus Drivenes har i motsetning til Knut ikke parkert sykkelen og er stadig å se i Norgescup-feltet. Når han ikke bruker tiden på lærerstudier eller trening, er Magnus ofte å se på procycling.nos sider, på jakt etter ferskeste nyhetene.

Denne ukens episode innledes med frankofil begeistring over prestasjonene til Julian Alaphilippe og Arnaud Démare i Paris-Nice. Panelet vurderer også Alexander Kristoffs oppkjøring til Milano-Sanremo, samt favorittenes Giro d’Italia-oppladning i Tirreno-Adriatico.

Det store temaet er imidlertid den eskalerende krisen i Team Sky og presset mot Dave Brailsford. Hva har egentlig skjedd bak lukkede dører i verdens største sykkellag?

Tagget med: , , ,

Les også disse