KARRIERENS STØRSTE: Lars Petter Nordhaug krysser streken først i World Tour-rittet GP de Montreal i 2012. FOTO: Tim de Waele (TDWSport.com)

Podkast🎙️: «Han var en slags kulthelt»

Knut Andreas Lone
Tips meg @knut_lone

Publisert 22.11.17 10:05

Del på    

Vi oppsummerer Lars Petter Nordhaugs karriere og gir mannen selv ordet.

(procycling.no): En strålende karriere er over for Lars Petter Nordhaug. Nøtterøymannen stopper karrieren etter sesongen 2017 og i procycling.nos egen podkast, Musette, ser vi i den ferskeste episoden tilbake på karrierens høydepunkter, oppturer som nedturer.

Vi diskuterer alt fra den store seieren i Grand Prix de Montreal til den enorme nedturen i Amstel Gold Race, da han ble felt fra en potensiell topplassering. I tillegg til mange fine diskusjoner, hører vi også fra mannen selv og lar den tidligere Team Sky-rytteren fortelle om hvorfor han legger opp, karrierens beste øyeblikk og hvem som kan bli hans arvtager i de kuperte klassikerne.

ABONNER: Liker du podkasten vår? Da må du gjerne abonnere på den i iTunes eller SoundCloud. Vi setter pris på kommentarer og ratinger, og du kan også følge oss på Facebook og Twitter. Skriv gjerne til oss med forslag om temaer eller spørsmål. For RSS-feed kopier denne linken: pcast://feeds.feedburner.com/Musette-EnPodkastOmSykling

Hva og hvem er Musette? Fortsett og les videre under avspillingsvinduet!

Musette er en podkast om norsk og internasjonal landeveissykling, og navnet stammer fra det franske ordet for langepose. Musette skal, akkurat som i et sykkelritt, gi deg påfyll med det du trenger for å henge med i sporten. Gjennom vår podkast får du et lettvint alternativ til nyheter, intervjuer, diskusjon og analyse av sporten vi alle elsker.

Podkasten består av procycling.no-journalistene Knut Andreas Lone, Espen J. Lee og Magnus Drivenes. Knut Andreas Lone er tidligere aktiv syklist i Norges mest tradisjonsrike sykkelklubb, Trondhjems Velocipedklub, og har god innsikt i hva som foregår både nasjonalt og internasjonalt. Espen J. Lee skriver både for procycling.no og Sykkelmagasinet, og har flere års erfaring fra både inn- og utland. Espen er en ordsmed av rang, med full kontroll på sportens fortid og nåtid. Magnus Drivenes har i motsetning til Knut ikke parkert sykkelen og er stadig å se i Norgescup-feltet. Når han ikke bruker tiden på lærerstudier eller trening, er Magnus ofte å se på procycling.nos sider, på jakt etter de ferskeste nyhetene.

Tagget med: , ,

Les også disse