ILDDÅP: Fernando Gaviria og Alexander Kristoff forener krefter for første gang i UAE Tour. FOTO: Justin Setterfield/Maximiliano Blanco/Getty Images

Podkast🎙️: «Det er jo dette vi har ventet spent på»

Knut Andreas Lone
Tips meg @knut_lone

Publisert 22.02.19 20:38

Del på    

Sykkeluken oppsummeres i vår podkast Musette, og vi diskuterer duoen Gaviria og Kristoffs kommende ilddåp.

(procycling.no): Alexander Kristoff har sikret seg årets første seier i Tour of Oman, men må belage seg på opptrekksjobbing for Fernando Gaviria i UAE Tour. Hvordan vil det gå? Musette forsøker å gi deg svaret i ukens episode.

Mens det er dårlig med folk langs veiene på Den arabiske halvøy, så leverer Colombia en enestående folkefest for sine stjerner.

Andre norske prestasjoner blir også oppsummert, før det til slutt deles ut ris og ros.

Lanterne Rouge går til en rytter som egentlig har hatt en strålende uke, og det røde startnummeret skal til en sympatisk tysker.

ABONNER: Liker du podkasten vår? Da må du gjerne abonnere på den i iTunes eller SoundCloud. Vi setter pris på kommentarer og ratinger, og du kan også følge oss på Facebook og Twitter. Skriv gjerne til oss med forslag om temaer eller spørsmål. For RSS-feed kopier denne linken: pcast://feeds.feedburner.com/Musette-EnPodkastOmSykling

Musette er procycling.no sin podkast om norsk og internasjonal landeveissykling, og navnet stammer fra det franske ordet for langepose. Musette skal, akkurat som i et sykkelritt, gi deg påfyll med det du trenger for å henge med i sporten. Gjennom vår podkast får du et lettvint alternativ til nyheter, intervjuer, diskusjon og analyse av sporten vi alle elsker.

Tagget med: , , ,

Les også disse