NY EPISODE: I vår nyeste episode diskuteres høstens overganger og spesielt Fernando Gavirias inntog i UAE Team Emirates. FOTO: Justin Setterfield/Getty Images

Podkast🎙️: «Vår beste mann er definitivt truet»

Knut Andreas Lone
Tips meg @knut_lone
Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen
Simon Zetlitz Nessler
Tips meg @tastasol

Publisert 4.12.18 18:49

Del på    

Overgangsanalyser i vår podkast, med fokus på Kristoff og Gaviria.

(procycling.no): Hvordan vil Fernando Gaviria påvirke Alexander Kristoff sin posisjon i UAE Team Emirates? Dette spørsmålet drøftes grundig i episode 17 av Musette.

Vi går også gjennom vinnere og tapere på overgangsmarkedet, og velger våre subjektive favorittsigneringer før 2019-sesongen.

ABONNER: Liker du podkasten vår? Da må du gjerne abonnere på den i iTunes eller SoundCloud. Vi setter pris på kommentarer og ratinger, og du kan også følge oss på Facebook og Twitter. Skriv gjerne til oss med forslag om temaer eller spørsmål. For RSS-feed kopier denne linken: pcast://feeds.feedburner.com/Musette-EnPodkastOmSykling

Musette er procycling.no sin podkast om norsk og internasjonal landeveissykling, og navnet stammer fra det franske ordet for langepose. Musette skal, akkurat som i et sykkelritt, gi deg påfyll med det du trenger for å henge med i sporten. Gjennom vår podkast får du et lettvint alternativ til nyheter, intervjuer, diskusjon og analyse av sporten vi alle elsker.

Tagget med: , , ,

Les også disse