HVEM STÅR ØVERST I FLANDERN RUNDT? Det er temaet i den nye episoden av vår podkast, Musette. Foto. Tim De Waele

Podkast🎙️: Hvem står øverst i Flandern rundt?

Espen J. Lee
Tips meg @espenjlee
Knut Andreas Lone
Tips meg @knut_lone
Magnus Drivenes
Tips meg @magnusdrivenes

Publisert 30.03.17 19:26

Del på    

Hør procycling.nos podkast «Musette» diskutere den 101. utgaven av Flandern rundt.

(procycling.no): Det er to mann alle snakker om foran søndagens Flandern rundt: Peter Sagan (Bora-hansgrohe) og Greg Van Avermaet.

Verdensmesteren og den olympiske mesteren har vært i en særegen klasse hittil i brosteinsklassikerne, og det er knyttet stor spenning til hvordan de spiller sine taktiske kort søndag. Sagan er god nok fysisk – men hvordan klarer han seg taktisk mot en rutinert belgier med kløkt og nese for seier?

I den ferskeste episoden av Musette diskuterer panelet taktiske aspekter ved sesongens andre monument. Hvordan skal de to store slås? Det blir også tatt en titt på øvrige favoritter, og hva de må gjøre for å stå øverst på podiet i Oudenaarde. De norske sjansene er også et hett tema. Det har løsnet litt for Alexander Kristoff i De Panne, men det store spørsmålet er om formen har kommet for sent. Samtidig har Edvald en ting og to å lære dersom han skal evne å vinne søndagens batalje.

Én ting er i hvert fall sikkert – det er god grunn til å glede seg til det 101. Flandern rundt!

Musette består av Knut Andreas Lone, Espen J. Lee og Magnus Drivenes. Knut Andreas Lone er tidligere aktiv syklist i Norges mest tradisjonsrike sykkelklubb, Trondhjems Velocipedklub, og har god innsikt i hva som foregår både nasjonalt og internasjonalt. Espen J. Lee skriver både for procycling.no og Sykkelmagasinet, og har flere års erfaring fra både inn- og utland. Espen er en ordsmed av rang, med full kontroll på sportens fortid og nåtid. Magnus Drivenes har i motsetning til Knut ikke parkert sykkelen og er stadig å se i Norgescup-feltet. Når han ikke bruker tiden på lærerstudier eller trening, er Magnus ofte å se på procycling.nos sider, på jakt etter de ferskeste nyhetene.

Tagget med: , , , , , , ,

Les også disse