ENDELIG TILBAKE: Så var brosteinen og Muur van Geraardsbergen tilbake, her med Greg Van Avermaet foran Zdenek Stybar under lørdagens Omloop Het Nieuwsblad. Denne episoden av Musette fokuserer på inntrykkene vi setter igjen med etter åpningshelgen. Foto: Tim de Waele/Getty Images

Podkast🎙️: «Bryter en barriere når han klarer å slå Van Avermaet»

Simon Zetlitz Nessler
Tips meg @tastasol
Knut Andreas Lone
Tips meg @knut_lone
Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 4.03.19 16:31

Del på    

Vi diskuterer oss gjennom brosteinsåpningen i Flandern.

Endelig var den her, helgen som mange sykkelentusiaster så tålmodig har ventet på. Den flamske åpningshelgen med Omloop Het Nieuwsblad og Kuurne-Brussel-Kuurne bød på mye spenning og endte til slutt i to seirer til Decenunick-Quick-Step.

Seirene var også de første i brosteinsklassikerne for både Zdenek Stybar og Bob Jungels, og vi snakker om deres muligheter videre i klassikersesongen og hvem som må opp et par hakk før de neste rittene.

Spalter blir det også tid til, hvor det deles ut ros til en nordmann og ris til en rittarrangør som havnet i en lei knipe.

Musette er procycling.no sin podkast om norsk og internasjonal landeveissykling, og navnet stammer fra det franske ordet for langepose. Musette skal, akkurat som i et sykkelritt, gi deg påfyll med det du trenger for å henge med i sporten. Gjennom vår podkast får du et lettvint alternativ til nyheter, intervjuer, diskusjon og analyse av sporten vi alle elsker.

Tagget med: , , , , , , ,

Les også disse