DOMINANTE: Deceuninck-Quick-Step har sett fryktinngytende i klassikerne ut så langt denne våren. Foto: Tim de Waele/Getty Images

Podkast🎙️: «I klassikerne er det ikke én rytter som er favoritten, det er et lag»

Simon Zetlitz Nessler
Tips meg @tastasol
Knut Andreas Lone
Tips meg @knut_lone
Theis Magelssen
Tips meg @TheisMagelssen

Publisert 11.03.19 20:08

Del på    

Hvem skal slå Deceuninck-Quick-Step?

Strade Bianche er ferdigkjørt og Paris-Nice er godt i gang. Det er mye å diskutere i denne ukas utgave av procycling.nos sykkelpodkast Musette.

Deceuninck-Quick-Step ser nemlig skremmende gode ut i klassikerne denne våren, med seier i Omloop Het Nieuwsblad, Kuurne-Brussel-Kuurne, Le Samyn og nå sist Strade Bianche på åtte dager.

Vi ser også fremover i sammenlagtkampen i både det pågående Paris-Nice og i Tirreno-Adriatico, mens det også blir tid for spalter.

Nytt fra og med denne podkasten er at vi nå er å finne på Pippa og Spotify, mens nye episoder ikke lengre vil bli lagt ut på Soundcloud.

RSS-feed til Pippa: pcast://feeds.feedburner.com/Musette-EnPodkastOmSykling

Musette er procycling.no sin podkast om norsk og internasjonal landeveissykling, og navnet stammer fra det franske ordet for langepose. Musette skal, akkurat som i et sykkelritt, gi deg påfyll med det du trenger for å henge med i sporten. Gjennom vår podkast får du et lettvint alternativ til nyheter, intervjuer, diskusjon og analyse av sporten vi alle elsker.

Facebook: www.facebook.com/musettepodkast/

Twitter: twitter.com/musettepodkast

Tagget med: , , , , ,

Les også disse