Prøv Procycling Pluss idag

NY MESTERTRØYE: Edvald Boasson Hagen før lagtempoen i Tirreno Adriatico onsdag. Foto: Dimension Data/Instagram.

Oppgradert mestertrøye for Boasson Hagen

Procycling
Tips meg

Publisert 10.03.16 09:35

Del på    

Viste frem ny versjon i Tirreno-Adriatico.

Åpningsdagen i Tirreno-Adriatico gikk kanskje ikke som forventet for Dimension Data. Edvald Boasson Hagens lag bokførte seg en beskjeden 15.plass på den 22 kilometer lange lagtempoen i Lido di Camaiore, hele ett minutt bak vinnerne BMC.

Boasson Hagen smilte dog under oppvarmingen da han viste frem sin nye, oppgraderte mestertrøye. Den nye utgave har en betydelig større flagg enn den forrige.

Den formsterke nordmannen har tre triumfer så langt denne sesongen. I Tirreno-Adriatico håper han å øke andelen på en av de mellomharde etappene.

– Det er noen etapper som kan være bra for meg, men vi har også med oss (Mark) Cavendish som viste god form på bane, sa Boasson Hagen til procycling.no tidligere.

Torsdagens etappen i det italienske etapperittet forserer lettkupert terreng i mot finalen i Pomerance. Flere korte bakker er pakket inn i avslutningen, blant annet en hissig 15 prosents stigning bare tre kilometer før mål. Se ikke bort i fra at ryttere som Boasson Hagen, Peter Sagan (Tinkoff) Strade Bianche-vinner Fabian Cancellara (Trek-Segafredo) angriper mot slutten.

Tagget med:

Les også disse