PÅ SCENEN: Blant andre Marcel Kittel, Pierre Latour og Peter Sagan. (Photo by Hu Chengwei/Getty Images)

Slik har du neppe sett Tour de France-heltene før

Jarle Fredagsvik
Tips meg @Fredagsvik

Publisert 16.11.18 16:31

Del på    

Geraint Thomas og Peter Sagan showet i Shanghai. Bildegalleri!

(procycling.no): De siste ukene har Tour de France-vinner Geraint Thomas først gjestet Saitama Criterium i Japan, og nå er waliseren på plass i Shanghai.

Se galleri lengre ned i artikkelen!

Fredag inviterte arrangøren (som også har ASO med på laget) til åpen mediedag, blant annet med besøk til operahuset i Beijing.

Her fikk utøverne utdelt fargerike drakter som representerte fargene på trøyene de vant under touren denne sommeren. Dermed ble det gult på Thomas, grønt på Peter Sagan og hvitt på Pierre Latour (vinneren av ungdomstrøya).

Også Marcel Kittel var representert på scenen for Katusha.

Sykkelstjernene deltok også i aktiviteter som aktivisere barn på sykkelen. Her fikk blant annet Jakob Fuglsang kjørt seg på en sykkel som var langt mindre enn den han vanligvis konkurrerer på.

Shanghai Criterium er et showritt og det arrangeres i morgen, lørdag. Konkurransen består av 20 runder i en tre kilometer lang sløyfe, der 32 kinesiske ryttere skal få bryne krefter blant annet mot Sagan, Kittel, Thomas, Latour, Fuglsang, Romain Bardet, Daniel Oss, Jonathan Castroviejo, Andrej Grivko, Jan Hirt, Alexis Vuillermoz, Axel Domont, Matteo Trentin, Mat Hayman og Marco Mathis.

Se bilder fra mediadagen i Shanghai her:

Tagget med: , , , ,

Les også disse