NY SEIER: Duoen Viviani og Mørkøv sørget for italienerens tredje seier på rad i Cyclassics Hamburg. FOTO: Alexander Koerner/Getty Images

Mørkøv og Viviani med ny oppvisning

Knut Andreas Lone
Tips meg @knut_lone

Publisert 25.08.19 16:54

Del på    

Kristoff nådde ikke frem.

(procycling.no): Et selektivt hovedfeltet skulle spurte om seieren i Cyclassics Hamburg, og flere raske navn hadde kommet seg med i utskillelsen.

Sven Erik Bystrøm gjorde en god jobb med å bringe Alexander Kristoff i posisjon på de siste kilometerne, og nordmannen satt godt fremme inn på den siste kilometeren.

Bakfra kom imidlertid Michael Mørkøv i stor fart, med Elia Viviani på hjul. Duoen tok fronten og strakte feltet godt, og de andre spurterne måtte kaste seg med. Kristoff havnet i syvendeposisjon etter bølgen som kom bakfra, men maktet å forsere noe, men hadde ikke kreftene eller posisjonen til å spurte om seieren.

ANNONSE: Følg sesongen på Eurosport. Skaff deg tilgang til Eurosport Player her!

Viviani ble levert perfekt og med 200 meter til mål kunne han åpne spurten og fikk umiddelbart en hjullengde på Caleb Ewan, som aldri maktet å hente inn igjen det tapte på den europeiske mesteren. Dermed kunne Deceuninck – Quick-Step-rytteren juble for sin tredje seier på rad, etter å ha vunnet Prudential RideLondon og EM den siste måneden. Det var også Vivianis tredje seier på rad i det tyske endagsrittet.

Kristoff spurtet til slutt inn til en fjerdeplass.

Tagget med: ,

Les også disse