DEN SISTE BRIKKEN? Sjefene i LottoNL-Jumbo er svært fornøyde med å sikre seg Tony Martin foran de neste to sesongene. (Foto: Justin Setterfield/Getty Images)

Martin klar for LottoNL-Jumbo

Simon Zetlitz Nessler
Tips meg @tastasol

Publisert 21.10.18 17:23

Del på    

Ny lagkamerat for Amund Grøndahl Jansen & co.

Den firedobbelte verdensmesteren på tempo skal sykle for det nederlandske laget de to neste sesongene.

Det ble endelig bekreftet i en pressemelding søndag ettermiddag, etter at de første rapportene om overgangen kom for flere måneder siden.

I Team LottoNL-Jumbo, som fra neste år vil gå under navnet Team Jumbo, vil han føre med seg mye tempostyrke og erfaring. Med sterke sammenlagtryttere som Primoz Roglic og Steven Kruijswijk kan han også bli en svært viktig del av et lagtempolag, en disiplin hvor det nederlandske laget tapte 75 sekunder til etappevinner BMC i årets Tour de France.

– Tony er den siste brikken i puslespillet. Han tar med seg en bøttevis med erfaring og han er profesjonell på alle mulige områder. Han kan være til stor større for våre kapteiner, sier lagets manager, Richard Plugge i en pressemelding.

– Jeg ser fram til å komme til Team LottoNL-Jumbo. Jeg deler filosofien deres. Alle rytterne er en enhet og støtteapparatet jobber på hver eneste detalj for å støtte dem. Spesielt tilnærmingen deres til tempoer har appellert til meg. Jeg vet at laget har gjort mye i den forbindelsen. Min ambisjon er å bli en fremtredende del av laget ved å hjelpe kapteinene og være suksessfull på tempoene, sier Martin selv.

Tyskeren har kjørt for Katusha-Alpecin de siste to sesongene, et opphold som ikke har vært noen stor suksess med kun tre seirer (hvorav to av dem er fra det tyske mesterskapet).

Tagget med: , ,

Les også disse