SUPERMAN: Miguel Ángel López vinner en tøff fjelletappe i Sierra Nevada under Vuelta a España 2017. FOTO: Tim de Waele (TDWSport.com)

López forlenger med Astana

Knut Andreas Lone
Tips meg @knut_lone

Publisert 18.12.17 20:41

Del på    

Bekrefter samtidig kapteinsrolle i Grand Tour.

(procycling.no): Det colombianske stortalentet Miguel Ángel López har signert ny kontrakt med det kazakhstanske laget Astana, som strekker seg ut 2020-sesongen.

Samtidig bekrefter de også at han vil lede laget i Giro d’Italia. 23-åringen syklet strålende under høstens Vuelta a España, da han vant to krevende fjelletapper.

– De neste tre årene vil jeg tilbringe med Astana og jeg er veldig fornøyd med dette faktumet Jeg startet min profesjonelle karriere her, og har hele tiden hatt og føler fremdeles en utrolig støtte fra ledelsen, sportsdirektørene og mine lagkamerater. Jeg føler at laget tror på meg og det er veldig viktig, sier López i en pressemelding fra laget.

LES OGSÅ: – Han er klar for store resultater

Lagets sjef, Alexandre Vinokourov, er også strålende fornøyd med å ha forlenget med colombianeren.

– Den nye avtalen er bare en forsterkning av vårt forhold, så nå kan vi sammen begynne å bygge en langsiktig plan for en suksessfull fremtid.

Vinokourov snakket i et intervju med El Tiempo forrige månedet svært varmt om sin elev.

– Vi kan alle se at Miguel er klar for store resultater.

– Miguel er en svært talentfull syklist, med et enormt potensial. I tillegg er han fremdeles veldig ung og har så mye av karrieren sin foran seg. Dessverre har han så langt hatt litt helseproblemer og skader, og har ikke fått muligheten til å vise sitt fulle potensial. Men han viste allerede denne sesongen hvor høyt nivå han kan nå.

LES OGSÅ: Fuglsang kan få kapteinsrolle i touren

Tagget med: , , , ,

Les også disse